Kierownik Robót - branża sanitarna
Zakres obowiązków: Organizacja i nadzór nad realizacją robót sanitarnych zgodnie z dokumentacją techniczną. Koordynacja prac podwykonawców i dostawców, kontrola harmonogramu dostaw. Weryfikacja projektów oraz wdrażanie optymalnych rozwiązań technicznych. Kontrola kosztów, analiza...
Kierownik Robót Mostowych
OPIS STANOWISKA planowanie i organizacja placu budowy koordynacja prac sił własnych i podwykonawczych prowadzenie dokumentacji budowy technicznej w tym dokumentacji finansowej powykonawczej i odbiorczej nadzór nad harmonogramem uwzględniającym rzeczowy i finansowy plan wykonania analiza...
Kierownik Robót Mostowych
OPIS STANOWISKA planowanie i organizacja placu budowy koordynacja prac sił własnych i podwykonawczych prowadzenie dokumentacji budowy technicznej w tym dokumentacji finansowej powykonawczej i odbiorczej nadzór nad harmonogramem uwzględniającym rzeczowy i finansowy plan wykonania analiza...
Spawacz/przepalacz
spawacz/przepalaczCięcie złomu, spawanie gazowe. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Wymagania:- Wykształcenie minimum zawodowe;- Umiejętność cięcia złomu lub spawania gazowego;- Mile widziane doświadczenie przy pracach związanych z przerobem złomu;-...
Specjalista do spraw zakupów w handlu zagranicznym
•Stała współpraca z dostawcami i nadzór nad realizacją zawartych kontraktów•Współpraca z zespołem i udział w procesie przygotowania i realizacji zamówień•Udział w pracach zespołu w zakresie umów handlowych, negocjowania warunków dostaw i współpracy z...
Sprzątaczka
Godziny pracy:6:30- 14:30Sprzątanie pokoi hotelowych, pranie pościeli hotelowej, utrzymanie porządku i czystości, sprzątanie pomieszczeń administracyjnych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Technik technologii żywności
przygotowywanie półproduktów do gastronomicznej produkcji Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH Wymagania inne: doświadczenie w pracy w gastronomii