Lider Punktu Gastronomicznego
To rola dla Ciebie, jeśli nasze wartości są Ci bliskie: Gościnność - potrafisz przyjąć gości z uśmiechem i zarazić tym zespół Radość - tworzysz atmosferę, w której ludzie się wspierają i dobrze pracują Zaangażowanie - jesteś obecny na miejscu, reagujesz, motywujesz, ulepszasz...
Kierownik lokalu gastronomicznego
REF DOP Zakres:- prowadzenie imprez,- przygotowanie iventów i imprez okolicznościwych,- pomoc w kuchni Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:
Zastępca Kierownika Kuchni
Nadzorowanie stanu technicznego oraz przeprowadzanie niezbędnych napraw w kuchni. Zastępstwo kierownika: zarządzanie personelem, ustalanie grafików pracy. Nadzór nad inwentaryzacją i kontrola stanów magazynowych. Zamawianie towarów oraz zarządzanie magazynem, w tym obsługa programu MAPI...
Operator koparki, koparkoładowarki
obsługa koparki na budowie Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Operator koparkoładowarki Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie w pracy na koparce i koparko-ładowarce. Praca w godz.: 07:00-15:00
Operator koparki i inne prace zastępcze
Obsługa koparki, praca przy budowach i remontach dróg, prace drogowe Wymagania konieczne: Zawód: Operator koparki (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Wymagania inne: umiejętność obsługi ładowarki, książka operatora koparki
Operator koparki
Wykonywanie prac przy robotach ziemnych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Wymagania inne: Uprawnienia na koparkę I, II lub III klasy i doświadczenie na stanowisku min. 3 miesiące. Umiejętność pracy w zespole.
Operator cnc
Obsługa maszyn sterowanych numerycznie Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie Wykształcenie: średnie branżowe Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wykształcenie: średnie zawodowe...