Praca: Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe


Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
Dołącz do zespołu Dussmann! Już od ponad 60 lat prężnie działamy w usługach Facility Management i Food Services. Jesteśmy częścią międzynarodowej spółki – Grupy Dussmann.
Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

 

Obecnie Dussmann Polska Sp. z o.o. do swojego Zespołu gastronomicznego,
poszukuje kandydatów/ek na stanowisko:
 
Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe
Miejsce pracy : Głuchów
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji
  • Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia
  • Prace w systemie zadaniowym  
  • Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy)
  • Niezbędne narzędzia, dobrą atmosferę pracy oraz wsparcie Naszego zespołu
  • Możliwość rozwoju w strukturach organizacji
  • Profesjonalne szkolenia
Oczekujemy:
  • Doświadczenia w pracy na stanowisku kierowniczym w gastronomii (preferowana: gastronomia zamknięta)
  • Znajomość zagadnień HACCP
  • Dobrej znajomości MS Office
  • Znajomości  prawa pracy i doświadczenia w zarządzaniu podległym zespołem
  • Dobrej organizacja pracy
  • Silnej motywacji wewnętrznej i nastawienia na realizację celów
Zadania:
  • Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików
  • Kontrola jakości sporządzanych potraw
  • Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych
  • Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu
  • Raportowanie wyników do przełożonych
  • Utrzymywanie dobrych relacji z klientem
  • Optymalizacja i wdrażanie nowych rozwiązań organizacyjnych oraz technologicznych.
  • Realizacja procedur i instrukcji zgodnie z standardami ISO i HACCP
APLIKUJ TERAZ

Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

TWOJE ZADANIA: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...

Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii

Twój zakres obowiązków Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi...

Kierownik Gastronomii (k/m)

Twój zakres obowiązków: Na stanowisku Kierownika Gastronomii będziesz odpowiedzialny/a za zarządzanie zespołem Pracowników działu gastronomii, dbanie o ich rozwój oraz codzienne zapewnienie najwyższych standardów obsługi naszych Gości. Dział Gastronomii to rozbudowana struktura,...


Szwaczka

Szycie zasłon Mile widziane doświadczenie w zawodzie szwaczka, wymagana chęć do pracy i przyuczenia do zawodu

Technik Serwisu Maszyn

Zakres pracy: Instalacja, serwis i demontaż urządzeń przemysłowych, Diagnoza i naprawy usterek technicznych, Czytanie dokumentacji technicznej. Nasze wymagania: Doświadczenie w pracy technicznej, Samodzielność i odpowiedzialność, Otwartość na zagraniczne delegacje. Mile widziane:...

Lekarz Stomatolog (Protetyk)

Praca w Centrum Stomatologicznym LUX MED. My zadbamy o: konkurencyjne wynagrodzenie i wypełniony grafik, stałe wsparcie asysty stomatologicznej, komfortowe wprowadzenie, zapoznanie ze standardami i procedurami, przyjemność pracy w nowoczesnym gabinecie wyposażonym w najwyższej jakości...

Fizjoterapeuta

wykonywanie zabiegów rehabilitacyjnych pacjentom Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: fizjoterapia Uprawnienia: aktywne prawo wykonywania zawodu Wymagania inne: