Praca: Kierownik Gastronomii (k/m)


ANDERSIA HOTEL & SPA POZNAŃ
Kierownik Gastronomii (k/m)
Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: KG/0625/POZ
Twój zakres obowiązków:

 

Na stanowisku Kierownika Gastronomii będziesz odpowiedzialny/a za zarządzanie zespołem Pracowników działu gastronomii, dbanie o ich rozwój oraz codzienne zapewnienie najwyższych standardów obsługi naszych Gości. Dział Gastronomii to rozbudowana struktura, obejmująca m.in. sekcję śniadaniową, restaurację „First Floor”, dział konferencji i bankietów, a także bar.

 

Do Twoich głównych zadań należeć będzie:
  • nadzór nad codziennym funkcjonowaniem wszystkich punktów gastronomicznych
  • zarządzanie stanami magazynowymi
  • koordynacja procesów inwentaryzacyjnych, w tym wyjaśnianie ewentualnych rozbieżności
  • bieżące raportowanie do Dyrektora Hotelu
Nasze oczekiwania:
  • posiadasz doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu lub w segmencie premium gastronomii
  • masz umiejętność efektywnego zarządzania dużym zespołem pracowników
  • biegle posługujesz się językiem polskim oraz angielskim – zarówno w mowie, jak i w piśmie
  • potrafisz budować trwałe relacje i jesteś osobą komunikatywną
  • wykazujesz się umiejętnościami analitycznymi – potrafisz czytać i analizować dane gastronomiczne oraz przygotowywać raporty
  • doskonale organizujesz własną pracę oraz potrafisz skutecznie planować zadania innych
  • posiadasz aktualne badania sanitarno-epidemiologiczne
Zapewnimy C:
  • przyjazną, nieformalną atmosferę pracy opartą na wzajemnym szacunku i zaufaniu, w pełnym entuzjazmu zespole
  • stabilne zatrudnienie w wiarygodnej i dynamicznie rozwijającej się firmie
  • szkolenia oraz możliwości rozwoju zawodowego
  • pełny i kompleksowy program wdrożenia w nowe obowiązki
  • prywatną opiekę medyczną wraz z pakietem stomatologicznym i Multisport
  • możliwość korzystania z funduszu socjalnego
  • zniżki pracownicze w ramach hoteli zarządzanych przez Grupę Satoria
  • pracę na podstawie dogodnej dla Ciebie formy współpracy
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik Obiektu Gastronomicznego – żywienie zbiorowe

Oferujemy: Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, w międzynarodowej organizacji Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia Prace w systemie zadaniowym Benefity pozapłacowe (możliwość przystąpienia do ub. grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy) Niezbędne narzędzia,...

Kierownik - Manager Działu Piekarnia / Cukiernia

TWOJE ZADANIA: zarządzanie sprzedażą i zapewnienie sprawnego funkcjonowania działu Piekarnia/Cukiernia, zarządzanie produktem, tworzenie i realizacja akcji handlowych, nadzór nad produkcją własną (plany produkcji), nadzór nad zamówieniami towarów, zapewnienie profesjonalnej obsługi...

Kierownik / Kierowniczka Zmiany Gastronomii

Twój zakres obowiązków Odpowiedzialność m.in. za zarządzanie operacjami gastronomicznymi podczas swojej zmiany Nadzór nad zespołem pracowników (kelnerzy, barmani) oraz ich motywowanie do osiągania najlepszych wyników Organizowanie pracy w restauracji, w tym zapewnienie sprawnej obsługi...


Pracownik porządkowy sklepu wielkogabarytowego

sprzątanie hali sklepowej, prace porządkowe przygotowujące do otwarcia sklepu, prace porządkowe na zmywaku zaplecza restauracji, mycie posadzki maszyną sprzątającą, mycie magazynów, toalet, pomieszczeń socjalnych, prace porządkowe na magazynie sklepu. warunek konieczny: posiadanie...

Nauczyciel teoretycznej nauki zawodu - ślusarz

praca z młodzieżą niedostosowaną społecznie - nauka zawodu ślusarz wykształcenie wyższe lub dyplom ukończenia pedagogicznego studium technicznego, lub świadectwo dojrzałości i dokument potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zakresie zawodu, którego będzie nauczać, oraz przygotowanie...

Sprzedawca (stoisko z wędlinami)

Obsługa sprzedaży stacjonarnej stoiska. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Mile widziane doświadczenie w sprzedaży.

Pakowacz z językiem angielskim

Zakres obowiązków: Zbieranie zamówień w magazynach z elektroniką, kosmetykami i odzieżą. Przepakowywanie, etykietowanie oraz przygotowywanie towarów do wysyłki. Wymagania: Znajomość języka angielskiego na poziomie umożliwiającym komunikację. Prawo jazdy będzie dodatkowym atutem...