Praca: Kierownik Gastronomii


Ogłoszenie numer: 10476471, z dnia 2025-12-06

Klient portalu Praca.pl

Kierownik Gastronomii

Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)

 

Opis stanowiska

  • Zarządzanie zespołem: planowanie grafików, kontrola czasu pracy, szkolenia i nadzór nad personelem.
  • Kontrola jakości przygotowywanych potraw i przestrzegania standardów HACCP/ISO.
  • Zarządzanie kosztami obiektu: rozliczenia, kontrola dostaw i stanów magazynowych.
  • Działania na rzecz zwiększenia rentowności kontraktu.
  • Raportowanie wyników do przełożonych i utrzymywanie relacji z klientem.
  • Wdrażanie usprawnień organizacyjnych i technologicznych.

Wymagania

  • Doświadczenie na stanowisku kierowniczym w gastronomii (mile widziana gastronomia zamknięta).
  • Znajomość zasad HACCP.
  • Dobra znajomość MS Office.
  • Znajomość prawa pracy i praktyka w zarządzaniu zespołem.
  • Umiejętność organizacji pracy, odpowiedzialność i nastawienie na realizację celów.

Oferujemy

  • Zatrudnienie na umowę o pracę w stabilnej, międzynarodowej organizacji.
  • Dodatek funkcyjny do wynagrodzenia.
  • Pracę w systemie zadaniowym.
  • Benefity pozapłacowe: możliwość przystąpienia do ubezpieczenia grupowego, prywatna opieka medyczna, pakiet sportowy.
  • Niezbędne narzędzia pracy, wsparcie zespołu oraz szkolenia i możliwość rozwoju wewnątrz organizacji.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik bufetu

Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...

Kierownik bufetu

Szukamy Kierownika bufetu z głową pełną pomysłów, odpowiedzialnego i zaangażowanego w powierzone zadania. Do naszego zespołu poszukujemy osoby kreatywnej i odpowiedzialnej do prowadzenia bufetu, która chce współtworzyć przestrzeń pełną dobrej atmosfery i pysznego smaku. Zakres...

Kierownik Gastronomii

Organizacja i nadzór pracy podległego zespołu, planowanie grafików i kontrola czasu pracy. Zapewnienie wysokiej jakości przygotowywanych potraw i przestrzeganie standardów HACCP. Zarządzanie kosztami operacyjnymi, kontrola dostaw oraz stanów magazynowych. Prowadzenie rozliczeń i...


Lider Serwisu Technicznego

Opis stanowiska: planowanie i realizacja przeglądów technicznych zgodnie z harmonogramem rocznym, organizacja pracy zespołu technicznego oraz podwykonawców, podnoszenie jakości usług poprzez wymianę doświadczeń i wdrażanie sprawdzonych rozwiązań, bieżąca komunikacja z klientami,...

Technik utrzymania budynków

Opis stanowiska: wykonywanie przeglądów technicznych i bieżącej konserwacji instalacji oraz urządzeń, realizacja drobnych prac ogólnobudowlanych, utrzymanie ciągłości działania instalacji elektrycznych, hydraulicznych, chłodniczych i gazowych, współpraca z dostawcami i podwykonawcami...

Lider Serwisu Technicznego

Opis stanowiska: planowanie i realizacja przeglądów technicznych zgodnie z harmonogramem rocznym, organizacja pracy zespołu technicznego oraz podwykonawców, podnoszenie jakości usług poprzez wymianę doświadczeń i wdrażanie sprawdzonych rozwiązań, bieżąca komunikacja z klientami,...

Technik utrzymania budynków

Opis stanowiska: wykonywanie przeglądów technicznych i bieżącej konserwacji instalacji oraz urządzeń, realizacja drobnych prac ogólnobudowlanych, utrzymanie ciągłości działania instalacji elektrycznych, hydraulicznych, chłodniczych i gazowych, współpraca z dostawcami i podwykonawcami...