Praca: Szef / Szefowa Kuchni


Szef / Szefowa Kuchni
Miejsce pracy: Wrocław, ul. Wyścigowa
Zadania:
  • Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików.
  • Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni.
  • Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości.
  • Optymalizacja Kosztów: Dbanie o efektywność kosztową przy zachowaniu standardów.
  • Przestrzeganie Procedur: Implementacja i kontrola systemów HACCP i BHP.
Wymagania:
  • Minimum 2 lata doświadczenia w żywieniu zbiorowym na stanowisku Szefa / Szefowej Kuchni.
  • Wykształcenie kierunkowe (np. gastronomiczne).
  • Praktyczna znajomość systemów HACCP oraz przepisów BHP.
  • Efektywne zarządzanie zespołem i procesami w kuchni.
  • Umiejętności organizacyjne i interpersonalne.
  • Znajomość MS Office i umiejętność obsługi komputera.
  • Prawo Jazdy kat. B i aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie: Umowa o pracę na pełny etat.
  • Praca stacjonarna w dynamicznym środowisku.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu...

Kierownik Restauracji

Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...

Kierownik Bufetu / Manager Gastronomii

Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie...


Instruktor / Instruktorka Szkoleń Zawodowych

Opis Zadań Prowadzenie zajęć teoretycznych i praktycznych z zakresu szkoleń zawodowych. Współpraca i komunikacja z klientami firmy szkoleniowej. Uczestnictwo w tworzeniu i obsłudze dokumentacji szkoleniowej (dzienniki, listy). Nasze Oczekiwania Posiadanie uprawnień (np. starszy inspektor...

Technik / Techniczka Elektryki i Utrzymania Ruchu

Główne Obowiązki Obsługa stacji transformatorowo-rozdzielczych do 15 kV i sieci kablowych. Utrzymanie ruchu (część elektryczna) kotłowni i urządzeń kogeneracyjnych. Realizacja prac instalacyjnych (elektryka i teletechnika). Nadzór i obsługa urządzeń pomocniczych kotłowni. Wymagania...

Mechanik mobilny maszyn budowlanych

Miejsce pracy: woj. świętokrzyskie (Radom i okolice) Zadania wykonywanie napraw i serwisów maszyn budowlanych (m in. koparko-ładowarki, koparki, spycharki, walce, itp.) wykonywanie napraw i serwisów sprzętu drobnego (m.in. zagęszczarki, piły) prace modernizacyjne i konserwacyjne dokonywanie...

Inżynier Budowy

Opis stanowiska Praca przy kontraktach drogowych na terenie Łodzi; Analiza dokumentacji projektowej, przedmiarowanie robót; Kalkulacja kosztów materiałów, robocizny i sprzętu; Wyceny robót dodatkowych na aktualnie realizowanych kontraktach jednostki; Wsparcie w przygotowywaniu ofert...