Praca: Pracownik / Pracownica Bufetu


Pracownik / Pracownica Bufetu
Miejsce pracy: Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
Zadania:
  • Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami,
  • Przygotowywanie prostych potraw,
  • Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego,
  • Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie,
  • Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia.
Wymagania:
  • Samodzielność, odpowiedzialność i uczciwość,
  • Komunikatywność, pozytywne nastawienie i umiejętność pracy w zespole,
  • Dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,
  • Znajomość podstaw pakietu MS Office,
  • Aktualna książeczka sanepidowska (lub gotowość wyrobienia),
  • Mile widziane: doświadczenie w gastronomii.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie (umowa o pracę lub umowa zlecenie),
  • Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
  • Dużą swobodę twórczą – liczymy na Twoje pomysły i inicjatywę,
  • Szkolenie wprowadzające w zakres obsługi i procedur.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Pracownik restauracji

PRACA NA PRODUKCJI PRZY GRILLU, FRYTOWNICACH, TOSTERACH, GARNIROWANIU KANAPEK, PRZYGOTOWYWANIE DESERÓW, NAPOJÓW ZIMNYCH I GORĄCYCH, OBSŁUGA KASY, WYDAWANIE GOTOWYCH ZAMÓWIEŃ, UZUPEŁNIANIE ZAPASÓW, PRACE MAGAZYNOWE I PORZĄDKOWE. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Pracownik restauracji

- obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;- obszar sprzedaży:...

Pracownik obsługi klienta w gastronomii

-odbieranie telefonów-zbieranie zamówień-praca z klientem Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: język polski-komunikatywny (kontakt telefoniczny z klientem, zbieranie zamówień)


Tapicer

Twoje zadania Produkcja naszych mebli tapicerowanych (głównie ręcznie) Montaż końcowy, tj. montaż wszystkich części Mocowanie elementów funkcjonalnych do wstępnie tapicerowanych mebli Obicie stelaży i elementów formowanych wysokiej jakości tkaninami i skórami Co należy ze sobą...

Szwacz / szwaczka

Twoje zadania Produkcja i przygotowanie pokrowców tapicerskich z elementami dekoracyjnymi Szycie tkanin i skór zgodnie ze specyfikacją Wsparcie w projektowaniu i realizacji indywidualnych życzeń klientów Kontrola jakości gotowych produktów Pielęgnacja i konserwacja maszyn i narzędzi do...

Zastępca Kierownika Działu Zamówień Publicznych

OPIS STANOWISKA Samodzielne organizowanie i prowadzenie procedur przetargowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz wewnętrznymi regulacjami. Udział w tworzeniu rocznych planów zamówień publicznych, opartych na planach inwestycji, remontów i zakupów. Publikowanie wymaganych...

Pielęgniarka / Pielęgniarz

WYMAGANIA: Wykształcenie pielęgniarskie (licencjat/magister/szkoła zawodowa) Mile widziane: kurs środowiskowy i/lub kurs szczepień