Praca: Pracownik restauracji


TIM Michał Drużny
Pracownik restauracji
Miejsce pracy: Mława
Numer: StPr/25/0835
OBOWIĄZKI:
- obszar produkcji: praca przy grillu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;- obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;- prace magazynowe oraz prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;- sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;- prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy;- wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

język polski komunikatywny;w przypadku braku książeczki sanitarno-epidemiologicznej gotowość do jej wyrobienia

Miejsce pracy:

Mława


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 28,80 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Mławie

APLIKUJ TERAZ

Pracownik / Pracownica Bufetu

Profesjonalna obsługa klientów zgodnie ze standardami, Przygotowywanie prostych potraw, Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, Dbanie o estetykę ekspozycji oraz utrzymanie czystości w bufecie, Przyjmowanie dostaw, kontrola jakości i podstawowe rozliczenia. Samodzielność,...

Pracownik restauracji

PRACA NA PRODUKCJI PRZY GRILLU, FRYTOWNICACH, TOSTERACH, GARNIROWANIU KANAPEK, PRZYGOTOWYWANIE DESERÓW, NAPOJÓW ZIMNYCH I GORĄCYCH, OBSŁUGA KASY, WYDAWANIE GOTOWYCH ZAMÓWIEŃ, UZUPEŁNIANIE ZAPASÓW, PRACE MAGAZYNOWE I PORZĄDKOWE. Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne:

Pracownik obsługi klienta w gastronomii

-odbieranie telefonów-zbieranie zamówień-praca z klientem Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: język polski-komunikatywny (kontakt telefoniczny z klientem, zbieranie zamówień)


Tapicer

Twoje zadania Produkcja naszych mebli tapicerowanych (głównie ręcznie) Montaż końcowy, tj. montaż wszystkich części Mocowanie elementów funkcjonalnych do wstępnie tapicerowanych mebli Obicie stelaży i elementów formowanych wysokiej jakości tkaninami i skórami Co należy ze sobą...

Szwacz / szwaczka

Twoje zadania Produkcja i przygotowanie pokrowców tapicerskich z elementami dekoracyjnymi Szycie tkanin i skór zgodnie ze specyfikacją Wsparcie w projektowaniu i realizacji indywidualnych życzeń klientów Kontrola jakości gotowych produktów Pielęgnacja i konserwacja maszyn i narzędzi do...

Zastępca Kierownika Działu Zamówień Publicznych

OPIS STANOWISKA Samodzielne organizowanie i prowadzenie procedur przetargowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz wewnętrznymi regulacjami. Udział w tworzeniu rocznych planów zamówień publicznych, opartych na planach inwestycji, remontów i zakupów. Publikowanie wymaganych...

Pielęgniarka / Pielęgniarz

WYMAGANIA: Wykształcenie pielęgniarskie (licencjat/magister/szkoła zawodowa) Mile widziane: kurs środowiskowy i/lub kurs szczepień