Praca: Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii


Kierownik / Kierowniczka Bufetu - Manager / Managerka Gastronomii
Miejsce pracy: Wrocław, Witaminka Bistro przy ul. Wyścigowej
Zadania:
  • Pełna organizacja i nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem bufetu
  • Bezpośrednia obsługa klientów oraz tworzenie i realizacja ofert cateringowych
  • Zarządzanie finansami: rozliczanie utargów, prowadzenie dokumentacji kasowej i sporządzanie raportów
  • Zarządzanie zaopatrzeniem: składanie zamówień, przyjmowanie i kontrola dostaw, kontakt z dostawcami
  • Tworzenie grafików, dbanie o estetykę i jakość usług
Wymagania:
  • Doświadczenie w gastronomii lub handlu,
  • Znajomość pakietu MS Office,
  • Rzetelność, uczciwość, odpowiedzialność i samodzielność w działaniu,
  • Umiejętność podejmowania decyzji i dobra organizacja pracy,
  • Komunikatywność, wysoka kultura osobista i aktualna książeczka sanepidowska.
Oferujemy:
  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
  • Duża swoboda twórcza – cenimy Twoje pomysły i inicjatywę,
  • Pracę w miłej i wspierającej atmosferze,
  • Szkolenie wprowadzające w zakres procedur i obsługi.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.
APLIKUJ TERAZ

Szef / Szefowa Kuchni

Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...

Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe

Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu...

Kierownik Restauracji

Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...


Tapicer

Twoje zadania Produkcja naszych mebli tapicerowanych (głównie ręcznie) Montaż końcowy, tj. montaż wszystkich części Mocowanie elementów funkcjonalnych do wstępnie tapicerowanych mebli Obicie stelaży i elementów formowanych wysokiej jakości tkaninami i skórami Co należy ze sobą...

Szwacz / szwaczka

Twoje zadania Produkcja i przygotowanie pokrowców tapicerskich z elementami dekoracyjnymi Szycie tkanin i skór zgodnie ze specyfikacją Wsparcie w projektowaniu i realizacji indywidualnych życzeń klientów Kontrola jakości gotowych produktów Pielęgnacja i konserwacja maszyn i narzędzi do...

Zastępca Kierownika Działu Zamówień Publicznych

OPIS STANOWISKA Samodzielne organizowanie i prowadzenie procedur przetargowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz wewnętrznymi regulacjami. Udział w tworzeniu rocznych planów zamówień publicznych, opartych na planach inwestycji, remontów i zakupów. Publikowanie wymaganych...

Pielęgniarka / Pielęgniarz

WYMAGANIA: Wykształcenie pielęgniarskie (licencjat/magister/szkoła zawodowa) Mile widziane: kurs środowiskowy i/lub kurs szczepień