Szef / Szefowa Kuchni
Zarządzanie Zespołem: Kierowanie pracą kucharzy i pomocy kuchennych, tworzenie grafików. Organizacja Pracy: Planowanie i koordynowanie funkcjonowania kuchni. Kontrola Jakości: Nadzór nad przestrzeganiem najwyższych standardów usług i czystości. Optymalizacja Kosztów: Dbanie o...
Kierownik Obiektów CA – żywienie zbiorowe
Zarządzanie pracą podległego Zespołu; kontrola czasu pracy, szkolenia, tworzenie grafików Kontrola jakości sporządzanych potraw Kontrola i zarządzanie kosztami obiektu, prowadzenie rozliczeń, kontrola dostaw i stanów magazynowych Aktywne dążenie do podniesienia rentowności kontraktu...
Kierownik Restauracji
Zarządzanie zespołem, organizacja pracy i motywowanie pracowników, Szkolenie zespołu i podnoszenie kompetencji pracowników, Wdrażanie rozwiązań zwiększających jakość obsługi, Planowanie pracy w trakcie zmiany i zapewnienie ciągłości dostaw, Współpraca z innymi działami firmy,...
Tapicer
Twoje zadania Produkcja naszych mebli tapicerowanych (głównie ręcznie) Montaż końcowy, tj. montaż wszystkich części Mocowanie elementów funkcjonalnych do wstępnie tapicerowanych mebli Obicie stelaży i elementów formowanych wysokiej jakości tkaninami i skórami Co należy ze sobą...
Szwacz / szwaczka
Twoje zadania Produkcja i przygotowanie pokrowców tapicerskich z elementami dekoracyjnymi Szycie tkanin i skór zgodnie ze specyfikacją Wsparcie w projektowaniu i realizacji indywidualnych życzeń klientów Kontrola jakości gotowych produktów Pielęgnacja i konserwacja maszyn i narzędzi do...
Zastępca Kierownika Działu Zamówień Publicznych
OPIS STANOWISKA Samodzielne organizowanie i prowadzenie procedur przetargowych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa oraz wewnętrznymi regulacjami. Udział w tworzeniu rocznych planów zamówień publicznych, opartych na planach inwestycji, remontów i zakupów. Publikowanie wymaganych...
Pielęgniarka / Pielęgniarz
WYMAGANIA: Wykształcenie pielęgniarskie (licencjat/magister/szkoła zawodowa) Mile widziane: kurs środowiskowy i/lub kurs szczepień
