Praca: Chef


Chez Nano is located in the heart of the ski resort we are a traditional family restaurant doing French/ Italian cuisine with a small team but here we all help each other.

We are looking for people who know the jobs and and are motivated and enthusiastic. We want people who are here to work and do it well. We are very strict with the cleaning and the respect of the tool and the people.

For the winter season 2024/25 (start 5 December to the 30 April) we are looking for:

Chef
Location: Francja, Val D’isere
Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory.

Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.

The ideal Head Chef will have the following:
  • The ability to cook and present dishes, in line with specification, in a busy environment.
  • The capability to deliver food GP% to budget.
  • Experience in stocktaking and management of stock control.
  • Excellent communication skills.
  • Exemplary standards of personal hygiene and presentation.
  • The ability to recruit, train and coach junior team members.
  • A strong understanding of food health and safety.
  • 5 years experience.
  • Must speak French.
We can offer you...
  • A competitive salary.
  • Contracted 44 hours a week.
  • An accommodation.
  • 2 meal per day.
  • 1 full day off.
  • 2 half day off.
  • A step into a progressive Company who treat people as a name, not a number.
  • Experiencing to work in one of the best ski resort in the world.
  • 2500€ net.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Szef kuchni

Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży. Wcześniejsze doświadczenie pracy jako szef kuchni/kierownik kuchni w ruchliwej kuchni jest niezbędne. Musisz być chętny do rozwoju, chętny do brania odpowiedzialności i zachować spokój pod...

Szef / Szefowa  Kuchni

Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na początek na umowę zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę Darmowe posiłki, kawa, herbata Możliwość dodatków do paliwa dla osób dojeżdżających z daleka Benefity po okresie próbnym – karta sportowa, prywatna opieka medyczna...

Szef kuchni

Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...


Zastępca Kierownika Działu Logistyki ds. HoReCa

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie i zastępowanie kierownika działu, zarządzanie transportem, realizacja planu dostaw, współpraca z działami sprzedażowymi, efektywne zarządzanie magazynem HoReCa, sporządzanie analiz dotyczących pracy działu. Poszukujemy Osób:...

Pracownik Hali

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: komunikatywnych i potrafiących...

Pracownik Kompletacji Zamówień

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: kompletacja towaru zgodnego z zamówieniem, rejestrowanie pobranego towaru, właściwe zabezpieczanie towaru i przygotowanie go do załadunku, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: gotowych do podjęcia pracy w godzinach nocnych ,...

Kierownik Działu Spożywczego

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: nadzór nad pracą działu, prowadzenie kontroli i analizy osiąganych wyników, stała kontrola stanów magazynowych, zapewnienie właściwej organizacji pracy w tym planowanie harmonogramów. Poszukujemy Osób: posiadających doświadczenie w handlu lub/i...