Praca: Chef


Chez Nano is located in the heart of the ski resort we are a traditional family restaurant doing French/ Italian cuisine with a small team but here we all help each other.

We are looking for people who know the jobs and and are motivated and enthusiastic. We want people who are here to work and do it well. We are very strict with the cleaning and the respect of the tool and the people.

For the winter season 2024/25 (start 5 December to the 30 April) we are looking for:

Chef
Location: Francja, Val D’isere

Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure.

The ideal Head Chef will have the following:
  • The ability to cook and present dishes, in line with specification, in a busy environment.
  • The capability to deliver food GP% to budget.
  • Experience in stocktaking and management of stock control.
  • Excellent communication skills.
  • Exemplary standards of personal hygiene and presentation.
  • The ability to recruit, train and coach junior team members.
  • A strong understanding of food health and safety.
  • 5 years experience.
  • Must speak French.
We can offer you...
  • A competitive salary.
  • Contracted 44 hours a week.
  • An accommodation.
  • 2 meal per day.
  • 1 full day off.
  • 2 half day off.
  • A step into a progressive Company who treat people as a name, not a number.
  • Experiencing to work in one of the best ski resort in the world.
  • 2500€ net.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Szef / Szefowa  Kuchni

Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na początek na umowę zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę Darmowe posiłki, kawa, herbata Możliwość dodatków do paliwa dla osób dojeżdżających z daleka Benefity po okresie próbnym – karta sportowa, prywatna opieka medyczna...

Szef kuchni

Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...

Szef Kuchni

Twój zakres obowiązków Będziesz nadzorować działanie kuchni, kierować podległym zespołem, zarządzać menu, aby goście mogli cieszyć się znakomitymi smakami, które dodadzą ich pobytowi kulinarnych wrażeń! Nasze wymagania Gotowanie to Twoja pasja Masz doświadczenie na stanowisku...


Brygadzistka / Brygadzista

Opis stanowiska Rozdzielanie pracy pomiędzy podległych pracowników Efektywne zarządzanie zespołem pracowników, motywowanie pracowników Zapewnienie prawidłowego przebiegu procesów produkcyjnych Zapewnienie terminowej realizacji planu produkcyjnego oraz prowadzenie dokumentacji produkcyjnej...

Operator instalacji

Wymagania: Doświadczenie zawodowe w pracy przy instalacjach, urządzeniach technologicznych, maszynach produkcyjnych – mile widziane; Gotowość do pracy w systemie zmianowym (w tym zmiany nocne); Chęć do nauki i nawiązania długofalowej współpracy. Zakres obowiązków: Załadunek...

Inspektor ds. BHP

(umowa na zastępstwo, 0,5 etatu) Do Twoich zadań będą należeć m.in.: kontrola przestrzegania przepisów i zasad BHP, kontrola terminów szkoleń okresowych z zakresu BHP, prowadzenie szkoleń wstępnych i okresowych, prowadzenie magazynu odzieży i obuwia oraz rejestrów przyjmowania i...

Brygadzista/Brygadzistka

Miejsce pracy - Brześć Kujawski Opis stanowiska: Poszukujemy na stanowisko Brygadzisty/Brygadzistki osoby, która będzie odpowiedzialna za organizowanie i koordynowanie pracy zespołu w centrum dystrybucyjnym. Idealny Kandydat/Idealna Kandydatka będzie posiadać doświadczenie w pracy...