Praca: Szef kuchni


Chez Nano znajduje się w sercu ośrodka narciarskiego. Jesteśmy tradycyjną rodzinną restauracją serwującą dania kuchni francuskiej/włoskiej z małym, zgranym zespołem.

Szukamy osób, które znają się na pracy, są zmotywowane i entuzjastyczne. Chcemy osób, które są tutaj, aby pracować i wykonywać to dobrze. Jesteśmy bardzo surowi w kwestii sprzątania i szacunku do narzędzi i ludzi.

Na sezon zimowy 2024/25 (rozpoczynający się od 5 grudnia do 30 kwietnia) szukamy:
Szef kuchni
Location: Francja, Val D’isere
Obowiązkowo wymagamy znajomości języka francuskiego / angielskiego i doświadczenia w branży.


Wcześniejsze doświadczenie pracy jako szef kuchni/kierownik kuchni w ruchliwej kuchni jest niezbędne. Musisz być chętny do rozwoju, chętny do brania odpowiedzialności i zachować spokój pod presją.
Idealny szef kuchni będzie miał następujące cechy:
  • Zdolność do gotowania i prezentowania potraw zgodnie ze specyfikacją w ruchliwym otoczeniu.
  • Zdolność do dostarczania żywności GP% zgodnie z budżetem.
  • Doświadczenie w inwentaryzacji i zarządzaniu kontrolą zapasów.
  • Doskonałe umiejętności komunikacyjne.
  • Wzorowe standardy higieny osobistej i prezentacji.
  • Umiejętność rekrutacji, szkolenia i coachingu młodszych członków zespołu.
  • Dobre zrozumienie zdrowia i bezpieczeństwa żywności.
  • 5 lat doświadczenia.
  • Znajomość języka francuskiego.
Możemy zaoferować Ci...
  • Konkurencyjne wynagrodzenie.
  • Umowa o pracę na 44 godziny w tygodniu.
  • Zakwaterowanie.
  • 2 posiłki dziennie.
  • 1 pełny dzień wolny.
  • 2 pół dnia wolnego.
  • Krok do postępowej firmy, w której ludzie są traktowani jak imiona, a nie numery.
  • Doświadczenie pracy w jednym z najlepszych ośrodków narciarskich na świecie.
  • 2500 € netto.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Chef

Knowledge of French / English and experience in the industry are mandatory. Previous experience of working as a Head Chef / Kitchen Manager within a busy kitchen is essential. You must be keen to develop, willing to take on responsibility and remain calm under pressure. The ideal Head Chef will...

Szef / Szefowa  Kuchni

Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na początek na umowę zlecenie, z możliwością przejścia na umowę o pracę Darmowe posiłki, kawa, herbata Możliwość dodatków do paliwa dla osób dojeżdżających z daleka Benefity po okresie próbnym – karta sportowa, prywatna opieka medyczna...

Szef kuchni

Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami, organizacja pracy kuchni, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, przestrzeganie obowiązujących norm i standardów (w tym HACCP), estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, dbanie o...


Zastępca Kierownika Działu Logistyki ds. HoReCa

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: wspieranie i zastępowanie kierownika działu, zarządzanie transportem, realizacja planu dostaw, współpraca z działami sprzedażowymi, efektywne zarządzanie magazynem HoReCa, sporządzanie analiz dotyczących pracy działu. Poszukujemy Osób:...

Pracownik Hali

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: rejestrowanie towaru w systemie gospodarki towarowej, transport i wykładanie towaru oraz dbanie o jego właściwą ekspozycję, profesjonalna obsługa klienta, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: komunikatywnych i potrafiących...

Pracownik Kompletacji Zamówień

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: kompletacja towaru zgodnego z zamówieniem, rejestrowanie pobranego towaru, właściwe zabezpieczanie towaru i przygotowanie go do załadunku, udział w cyklicznych inwentaryzacjach. Poszukujemy Osób: gotowych do podjęcia pracy w godzinach nocnych ,...

Kierownik Działu Spożywczego

Do Twoich zadań będą należeć m.in.: nadzór nad pracą działu, prowadzenie kontroli i analizy osiąganych wyników, stała kontrola stanów magazynowych, zapewnienie właściwej organizacji pracy w tym planowanie harmonogramów. Poszukujemy Osób: posiadających doświadczenie w handlu lub/i...