Praca: Zastępca Kierownika ds. Gastronomii


Novotel & ibis Kraków Centrum

Zastępca Kierownika ds. Gastronomii
Miejsce pracy: Kraków
Nr ref.: ZAS/0225/UP
Twój zakres obowiązków
  • Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​
  • Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​
  • Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​
  • Dbanie o powierzony sprzęt, zlecanie przeglądów, nadzór nad prawidłową obsługą i eksploatacją​
  • Dbałość o satysfakcję gości​
  • Maksymalizacja przychodów i kontrola kosztów dwóch restauracji​
  • Proponowanie i wdrażanie nowych rozwiązań​
  • Przestrzeganie procedur sieci oraz umiejętność wdrażania nowych standardów​
  • Nadzór nad odbywającymi się konferencjami i przyjęciami okolicznościowymi
Co chcielibyśmy, abyś wniósł/ wniosła do zespołu​
  • Doświadczenie na podobnym stanowisku​
  • Zdolność do budowania autorytetu poprzez własną pracę​
  • Kreatywne, twórcze myślenie​
  • Umiejętności przywódcze oparte na szacunku do współpracowników​
  • Pasja do wykonywanej pracy i chęć rozwijania własnych kompetencji zawodowych​
  • Zdolność do budowania trwałych relacji z gośćmi​
  • Znajomość zasad savoir-vivre oraz ich wykorzystywanie w pracy zawodowej​
  • Umiejętności sprzedażowe​
  • Wrodzony optymizm​
Zadbamy o Ciebie poprzez
  • stabilne warunki zatrudnienia​
  • atrakcyjne wynagrodzenie oraz system premiowy uzależniony od wyników ​
  • dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne​
  • prywatną opiekę medyczną w Medicover i kartę Multisport​
  • bezpłatny dostęp do platformy wsparcia zdrowia psychicznego Mindgram
  • spotkania integracyjne​
  • kantynę pracowniczą​
  • możliwość rozwoju zawodowego, wyznaczenie jasnej ścieżki kariery​
  • karty zniżkowe na pobyty w hotelach sieci na całym świecie​
  • wygodny uniform​
  • program poleceń pracowniczych – jeśli zatrudnimy kogoś, kogo polecisz, wynagrodzimy Ci to finansowo​
APLIKUJ TERAZ

Kierownik gastronomii

znajomość receptur, prowadzenie dokumentacji związanej z żywieniem zbiorowym, prowadzenie dokumentacji HACCP, zamawianie i przyjmowanie towarów, układanie jadłospisów Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów...

Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi. Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów. Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji...

Koordynator ds. gastronomicznych

kalkulacja cen wyrobów, udział w ustalaniu kart menu, spotkania z klentami Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych Wymagania inne: punktualnośc, umiejetność wykonywania powierzonych zadań, uczciwość


Nauczyciel wychowania przedszkolnego

Prowadzenie grupy przedszkolnej, zajęć, dokumentacji, współpraca z rodzicami. Wymagania konieczne: Zawód: Nauczyciel przedszkola (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: pedagogika Wymagania inne: Prowadzenie zajęć, prowadzenie dokumentacji,...

Starszy specjalista - sekcja obsługi prawnej k/m

PODSTAWOWE ZADANIA: 1) przygotowywanie projektów pism, pism procesowych, opinii prawnych i decyzji administracyjnych zleconych przez radców prawnych Centralnego Wojskowego Centrum Rekrutacji świadczących pracę na rzecz Mazowieckiego Ośrodka Centralnego Wojskowego Centrum Rekrutacji; 2)...

Strażnik działu ochrony

Praca w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym, w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności.Wykształcenie średnie; Pełnienie służby w systemie jednozmianowym, w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności. Kontakt: tel.508722092; email...

Strażnik działu ochrony

Kontrola pobieżna i osobista osadzonych, kontrola ruchu osadzonych, wykonywanie poleceń przełożonych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: