Praca: Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej


Ogłoszenie numer: 9507334, z dnia 2025-02-27

Klient portalu Praca.pl

Zastępca Kierownika Gastronomii w Restauracji Hotelowej

Miejsce pracy: Kraków

 

Opis stanowiska

  • Koordynacja pracy: Zapewnienie sprawnego funkcjonowania obu restauracji zgodnie z ustalonymi standardami obsługi.
  • Zarządzanie zespołem: Prowadzenie szkoleń, motywowanie pracowników i wspólna realizacja celów.
  • Kontrola zasobów: Przeprowadzanie inwentaryzacji, prowadzenie dokumentacji magazynowej oraz nadzór nad sprzętem poprzez planowanie przeglądów i monitorowanie eksploatacji.
  • Optymalizacja operacji: Dbanie o satysfakcję gości, maksymalizowanie przychodów oraz kontrola kosztów.
  • Innowacje i standardy: Proponowanie oraz wdrażanie nowych rozwiązań, przestrzeganie procedur sieci i wdrażanie aktualnych standardów.
  • Organizacja eventów: Nadzór nad konferencjami i przyjęciami okolicznościowymi.

Wymagania

Czego oczekujemy:

  • Doświadczenia na podobnym stanowisku w branży gastronomicznej.
  • Umiejętności budowania autorytetu poprzez profesjonalną pracę oraz zdolności przywódczych opartych na wzajemnym szacunku.
  • Kreatywności, zdolności sprzedażowych i pasji do pracy.
  • Umiejętności budowania trwałych relacji z gośćmi, opartej na znajomości zasad savoir-vivre.
  • Wrodzonego optymizmu i zaangażowania w rozwój własnych kompetencji.

Oferujemy

  • Stabilne zatrudnienie i konkurencyjne wynagrodzenie z systemem premiowym.
  • Atrakcyjny pakiet benefitów: dofinansowanie do wypoczynku, świadczenia świąteczne, prywatną opiekę medyczną (Medicover) oraz kartę Multisport.
  • Dostęp do platformy wsparcia zdrowia psychicznego Mindgram, regularne spotkania integracyjne i pracowniczą kantynę.
  • Jasną ścieżkę rozwoju zawodowego, zniżki na pobyty w hotelach sieci oraz wygodny uniform.
  • Program poleceń pracowniczych – za polecenie nowego pracownika nagrodzimy Cię finansowo.
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.
APLIKUJ TERAZ

Kierownik gastronomii

znajomość receptur, prowadzenie dokumentacji związanej z żywieniem zbiorowym, prowadzenie dokumentacji HACCP, zamawianie i przyjmowanie towarów, układanie jadłospisów Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów...

Zastępca Kierownika ds. Gastronomii

Twój zakres obowiązków Organizacja efektywnej pracy w dwóch restauracjach, uwzględniając wysokie standardy obsługi gości​ Szkolenie podległego zespołu, motywowanie do pracy, wspólna realizacja zadań​ Przeprowadzanie inwentaryzacji i prowadzenie dokumentacji magazynowej​ Dbanie o...

Koordynator ds. gastronomicznych

kalkulacja cen wyrobów, udział w ustalaniu kart menu, spotkania z klentami Wymagania dodatkowe: Wykształcenie: średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia i usług gastronomicznych Wymagania inne: punktualnośc, umiejetność wykonywania powierzonych zadań, uczciwość


Nauczyciel wychowania przedszkolnego

Prowadzenie grupy przedszkolnej, zajęć, dokumentacji, współpraca z rodzicami. Wymagania konieczne: Zawód: Nauczyciel przedszkola (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: pedagogika Wymagania inne: Prowadzenie zajęć, prowadzenie dokumentacji,...

Starszy specjalista - sekcja obsługi prawnej k/m

PODSTAWOWE ZADANIA: 1) przygotowywanie projektów pism, pism procesowych, opinii prawnych i decyzji administracyjnych zleconych przez radców prawnych Centralnego Wojskowego Centrum Rekrutacji świadczących pracę na rzecz Mazowieckiego Ośrodka Centralnego Wojskowego Centrum Rekrutacji; 2)...

Strażnik działu ochrony

Praca w systemie jednozmianowym lub wielozmianowym, w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności.Wykształcenie średnie; Pełnienie służby w systemie jednozmianowym, w bezpośrednim kontakcie z osobami pozbawionymi wolności. Kontakt: tel.508722092; email...

Strażnik działu ochrony

Kontrola pobieżna i osobista osadzonych, kontrola ruchu osadzonych, wykonywanie poleceń przełożonych. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: