Praca: Młodszy Kucharz / Kucharka


Młodszy Kucharz / Kucharka
Miejsce pracy: Głuchów (pow. łódzki wschodni, gm. Tuszyn)
Dołącz do zespołu Dussmann !Nasze wartości to: uczciwość, świadomość ekologiczna, pasja, odpowiedzialność społeczna i rzetelności. Dbamy o ludzi i miejsca, w których żyją i pracują - aby ich życie stawało się przyjemniejsze i łatwiejsze.

Obecnie do swojego zespołu gastronomicznego, w jednej z lokalizacji poszukujemy kandydatów/ek na stanowisko:

Młodszy Kucharz / Kucharka
Lokalizacja: Głuchów
Praca w systemie zmianowym, równoważnym w godzinach 6-14/14-22
Oferujemy:
  • Dobrą, stabilną prace.
  • Godziny pracy 6-14 / 14-22.
  • Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia.
  • Darmowy obiad, darmowe napoje.
  • Dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe.
Obowiązki:
  • Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi standardami.
  • Zapewnianie jakości i estetyki serwowanych dań.
  • Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
  • Praca w zespole.
  • Przygotowywanie składników do gotowania.
  • Kontrola jakości żywności i zapasów.
  • Obsługa klientów.
  • Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny.
  • Przestrzeganie zasad HACCP
Wymagania:
  • Doświadczenie na stanowisku kucharza.
  • Znajomość technik kulinarnych i standardów sanitarnych.
  • Umiejętność pracy w zespole.
  • Dyspozycyjność.
  • Aktualne uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne.
  • Dobra organizacja pracy.
  • Znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.
  • Wytrzymałość fizyczna.
APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymisprzedawcami produktów kuchni Indyjskiej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie -...

Kucharz samodzielny

Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żwyności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych. Wymagania konieczne: Wykształcenie:...

Kucharz

wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych,ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; zabezpieczanie ich przed zepsuciem,wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami...


Kierownik Oddziału

Zakres obowiązków: Kierowanie działalnością operacyjną Oddziału Radomsko oraz nadzór nad podległymi pracownikami ok. 25 osób, Uzyskiwanie najlepszych wyników organizacyjnych, ekonomicznych oraz zapewnienie płynności organizacyjnej, Uczestniczenie w przetargach, Analizowanie i kontrola...

Pracownik Produkcji

Jakie będą Twoje główne zadania? Obsługa zaawansowanych maszyn i urządzeń do obróbki blach – m.in. gilotyn, pras krawędziowych, maszyn do cięcia i formowania blach, Realizacja zleceń produkcyjnych zgodnie z dokumentacją techniczną i wymaganiami klientów, dbając o najwyższą...

Specjalista ds. Transportu i Zarządzania Flotą

Zarządzanie dokumentacją transportową, w tym kontrola ważności dokumentów. Obsługa systemów monitorujących transport oraz programu 4Trans. Zarządzanie zakupami części zamiennych do maszyn i urządzeń. Sporządzanie zamówień, rozliczanie faktur oraz delegacji. Administrowanie...

Pracownik prowadzący proces produkcyjny

Pełna odpowiedzialność za realizację planu produkcyjnego, w tym obsługa maszyn i dbałość o zgodność z instrukcjami stanowiskowymi. Nadzór nad procesem produkcyjnym oraz zapewnienie jego ciągłości, w tym szybkie usuwanie drobnych awarii. Kontrola jakości produktów, maszyn i całego...