Praca: Kucharz


Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Kucharz
Miejsce pracy: Łobżenica
Numer: StPr/25/0130
OBOWIĄZKI:
wykonywanie różnych czynności związanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych,ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; zabezpieczanie ich przed zepsuciem,wykonywanie różnymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, mleka przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych,wykonywanie czynności i zadań przez kucharza, wykonywanie pracy pod jego ścisłym nadzorem,obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,posługiwanie się wieloma narzędziami, w tym ostrymi nożami oraz wysokoobrotowymi urządzeniami gastronomicznymi,przestrzeganie przepisów BHP, instrukcji GMB i GHB,utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy,serwowanie dań z karty, zgodnie z zamówieniem,dekorowanie potraw.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

wykształcenie minimum zawodowe

Miejsce pracy:

Łobżenica


Rodzaj umowy:

Nie dotyczy


Wynagrodzenie brutto:

1 994,40 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pile

APLIKUJ TERAZ

Kucharz

Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej według oryginalnych receptur, kontakt telefoniczny i mailowy z zagranicznymisprzedawcami produktów kuchni Indyjskiej. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie -...

Młodszy Kucharz / Kucharka

Oferujemy: Dobrą, stabilną prace. Godziny pracy 6-14 / 14-22. Umowa o pracę na początek na okres próbny z możliwością przedłużenia. Darmowy obiad, darmowe napoje. Dodatki, benefity: pakiet medyczny, karta sportowa, ubezpieczenie grupowe. Obowiązki: Przygotowywanie potraw zgodnie z...

Kucharz samodzielny

Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamawianej żwyności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, rozdzielanie prac pracownikom pracującym w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych. Wymagania konieczne: Wykształcenie:...


Kierownik Oddziału

Zakres obowiązków: Kierowanie działalnością operacyjną Oddziału Radomsko oraz nadzór nad podległymi pracownikami ok. 25 osób, Uzyskiwanie najlepszych wyników organizacyjnych, ekonomicznych oraz zapewnienie płynności organizacyjnej, Uczestniczenie w przetargach, Analizowanie i kontrola...

Pracownik Produkcji

Jakie będą Twoje główne zadania? Obsługa zaawansowanych maszyn i urządzeń do obróbki blach – m.in. gilotyn, pras krawędziowych, maszyn do cięcia i formowania blach, Realizacja zleceń produkcyjnych zgodnie z dokumentacją techniczną i wymaganiami klientów, dbając o najwyższą...

Specjalista ds. Transportu i Zarządzania Flotą

Zarządzanie dokumentacją transportową, w tym kontrola ważności dokumentów. Obsługa systemów monitorujących transport oraz programu 4Trans. Zarządzanie zakupami części zamiennych do maszyn i urządzeń. Sporządzanie zamówień, rozliczanie faktur oraz delegacji. Administrowanie...

Pracownik prowadzący proces produkcyjny

Pełna odpowiedzialność za realizację planu produkcyjnego, w tym obsługa maszyn i dbałość o zgodność z instrukcjami stanowiskowymi. Nadzór nad procesem produkcyjnym oraz zapewnienie jego ciągłości, w tym szybkie usuwanie drobnych awarii. Kontrola jakości produktów, maszyn i całego...