Specjalista ds. promocji
Zakres głównych zadań wykonywanych na stanowisku pracy:•realizacja zadań promocyjnych i marketingowych służących budowaniu wizerunku MSPiR•opracowywanie materiałów promocyjnych, informacyjnych i marketingowych;•organizacja i koordynowanie kampanii promocyjnych i marketingowych w...
Inspektor/główny specjalista w wydziale promocji
bieżąca obsługa administracyjna wydziału, w tym przygotowywanie umów, zamówień, zleceń, wniosków, baz danych i innej dokumentacji z zakresu działania biura; pozyskiwanie i przetwarzanie informacji o działaniach, wydarzeniach, procesach inwestycyjnych oraz pozostałej działalności...
Podinspektor ds. promocji, kultury i sportu
https://bip.gminagryfice.pl/pliki/gryfice/zalaczniki/25977/ogloszenie-o-naborze.pdf Wymagania konieczne: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Uprawnienia: obsługa komputera - Ms Office Wymagania dodatkowe: Uprawnienia: Prawo jazdy kat. B Uprawnienia: SAMODZIELNOŚĆ Uprawnienia: dobra...
Magazynier- operator wózka widłowego
Procesy magazynowe─Realizacja ustalonej gospodarki magazynowej wyrobów własnych, towarów handlowych, surowców, opakowań, części zamiennych, materiałów marketingowych i innych ─Budowa i fizyczna obsługa magazynu części zamiennych wg ustalonej listy Preventive Maintenance z...
Magazynier (fotowoltaika)
Właściwy i terminowy obrót towarami na magazynie. Przyjęcia dostaw, składowanie oraz wydawanie towarów do klientów. Kontrola ilościowa i jakościowa wydawanego i przyjmowanego towaru. Zabezpieczanie ładunku podczas procesu składowania i do transportu towaru do klienta. Realizacja zadań w...
Lekarz weterynarii
Badanie stanu zdrowia zwierząt, rozpoznanie chorób i leczenie. Wykonywanie zabiegów chirurgicznych, wykonywanie technik obrazowych. Wymagania konieczne: Zawód: Lekarz weterynarii (wymagany staż - lata: 1) Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), kierunek: Lekarz weterynarii Wymagania inne:...
Kucharz
-Przygotowanie stanowiska pracy,-przygotowanie urządzeń gastronomicznych,-wydawanie potraw,-organizacja pracy w kuchni,-zapoznanie się z techniką podukcji, dekoracji i wydawanie,-przygotowanie zamówień pod menu indywidualne,- dobór surówek do menu,-przestrzeganie przepisów bhp i ppoż....
